Welkom bij Glorie en Westerhuis, een toonaangevend merk in de wereld van exclusieve verlichting armaturen, opgericht door twee gepassioneerde industrieel ontwerpers, Silvan Glorie en Ties Westerhuis, in het jaar 2020. Onze reis begon met een gedeelde visie om exclusiviteit, lokaal vakmanschap en luxe te verenigen in unieke verlichtingscreaties.

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen van industriële producten en verlichting voor zowel grote bedrijven als individuele klanten, besloten we dat het tijd was om onze eigen ideeën en waarden in de markt te brengen. We wilden een tegenwicht bieden aan de import van massaproductie en een plek creëren waar ontwerp en vakmanschap samenkomen.

Daar waar vakmanschap en techniek bijeen komen

Bij Glorie en Westerhuis staat alles in het teken van authentiek vakmanschap. Onze ontwerpen komen tot leven in onze eigen studio, en we hebben de productie volledig in eigen hand. Dit stelt ons in staat om de nieuwste, cutting-edge productietechnieken te combineren met de ambachtelijke zorg die elk stuk verdient. Elk product wordt met de hand geassembleerd, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Onze portfolio omvat niet alleen verlichtingsarmaturen, maar ook maatwerkprojecten voor individuen en bedrijven. We hebben samengewerkt met gerenommeerde merken zoals MADE.com, de gemeente Amsterdam en verschillende superjachtbouwers in Nederland. Of het nu gaat om unieke stukken of seriematige productie, we streven altijd naar perfectie.

Ontworpen en gemaakt voor de 

Bij Glorie en Westerhuis geloven we in persoonlijke aandacht. Onze kleinschalige aanpak stelt ons in staat om nauw contact te onderhouden met onze klanten en hun wensen te begrijpen. Naast onze bestaande productlijn zijn we altijd enthousiast om maatwerk uitdagingen aan te gaan en uw visie werkelijkheid te laten worden.

Onze inspiratie halen we uit de natuur, de kunst van eenvoud en de gulden snede. Veel van ons werk is gebaseerd op gevoel voor verhoudingen, materialen en lichteffecten die door de jaren heen zijn gegroeid. Onze producten kenmerken zich door hun basis van geometrische vormen en het vermogen om ruimtes te vullen met een unieke sfeer.

Als u meer wilt weten over ons en ons creatieve proces, nodigen we u uit om de onderstaande video te bekijken ter impressie. Bovendien staan we altijd open voor persoonlijke gesprekken en het delen van onze passie voor verlichtingsdesign. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we uw ruimte kunnen verrijken met onze exclusieve creaties.

Neem contact met ons op om uw verlichtingsproject te bespreken.

Ontdek het proces

Samen streven we naar tijdloze elegantie en verlichting die de ziel raakt.